petak, 29. mart 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Nameštanje atlasa: Zdravlje bez lečenja (KOMPLETNA TV EMISIJA)

Nameštanje atlasa: Zdravlje bez lečenja (KOMPLETNA TV EMISIJA)

atlGosti TV Kruševac bili su atlasolozi Predrag Đorđević, Nebojša Mladenović i Dragoslav Bogićević (Udruženja građana Preporod života), koji su detaljno predstavili epohalnu metodu koja može da promeni vaš život.

U pitanju je jednostavna i bezbedna metoda nameštanja atlasa, prvog pršljena ispod lobanje, koja suzbija stare i sprečava nove bolesti, omogućujući zdrav i kvalitetan život kome svi težimo.

Pogledajte u nastavku kompletnu emisiju emitovanu na regionalnoj Televiziji Kruševac (možete je videti i 2. juna u 20:30 i 12. juna u 22.30), a sve informacije o Preporod masaži potiljka možete pronaći i na internet stranici preporod.org.

Пре него што се одлучите за ПРЕПОРОД МАСАЖУ ПОТИЉКА потребно је да се упознате на који начин ћете добити много боље здравље. Реч је о сасвим новом приступу решавању здравствених потешкоћа и обољења. Ово је ново, али коначно решење, које отклања узрок болести. Ми спречавамо почетак проблема, за разлику од свих осталих лечења која третирају крај лоших процеса у организму.

Већ десетинама хиљада година проблеми са здрављем су почињали у потиљку и током живота су се спуштали низ тело. Људи су покушавали да масажом потиљка отклоне болове, а све до нашег доба нису схватали да им је први пршљен испод главе измештен и да је ту почетак готово свих здравствених проблема.

Сада је коначно пронађен начин како да се само једном масажом у животу први пршљен врати на место. Када дођете на масажу, попунићете приступницу у наше Удружење и платити учлањење, а после је намештање првог пршљена бесплатно. Када попуните упитник о свом здравственом стању, ми ћемо прегледом кичме утврдити колико је први пршљен измештен.

ПРЕПОРОД МАСАЖА ПОТИЉКА изводи се у опуштеном седећем положају, помоћу апарата који ситним ударцима масира лигаменте који држе први пршљен на лошем месту. Масажа код беба и деце траје десетак секунди, а код одраслих неколико минута. Прегледом ћемо утврдити да вам је пршљен намештен, а то ћете и сами осетити. Од тог тренутка почињу олакшања у организму, а процес нестанка потешкоћа зависи од животне доби, стања организма и врсте обољења.

Месец дана после масаже, пунолетне особе долазе да им се заврши масажа и тада причамо о побољшањима или о могућим реакцијама, које су знак да се у организму дешавају процеси самоизлечења.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.