petak, 19. april 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Komemorativni skup povodom smrti generalnog direktora FAM-a Vladice Petrovića

Komemorativni skup povodom smrti generalnog direktora FAM-a Vladice Petrovića

Komemorativni skup povodom smrti generalnog direktora Fabrike maziva Vladice Petrovića održan je u Kruševačkom pozorištu. 

kom1– Kada umre dobar čovek nema reči utehe, nemoguće je rečima izraziti bol, tugu i nevericu da se danas opraštamo od čoveka koji je bio temelj borbe za očuvanje FAM-a – rekla je, na komemorativnom skupu u Kruševačkom pozorištu povodom smrti generalnog direktora Vladice Petrovića,  izvršni direktor za pravne postupke ove fabrike Jelica Đurović Petronijević.

Vladica Petrović je rođen 1965. godine u Kruševcu, a zvanje diplomiranog hemičara stekao je na Prirodno-matematičkom fakultetu u Kragujevcu. U FAM-u je radio od 1991. a poslednjih šest godina obavljao je dužnost generalnog direktora ovog preduzeća. Tokom radne karijere u Fabrici maziva radio je u sektorima istraživanja i razvoja, kasnije u sektoru prodaje, a pre izbora za direktora FAM-a, bio je menadžer prodaje za područje Zapadne Srbije. Vladica Petrović u jednom periodu bio je od strane Agencije za privatizaciju imenovan i za privremenog zastupnika kapitala FAM-a.

komOstaće upamćen i kao uporan i istrajan borac za zaštitu interesa radnika i opstanak kruševačke Fabrike maziva u trenucima velike krize u ovom preduzeću, kada je predvodio sindikalnu organizaciju FAM-a.

Kruševljani će Petrovića pamtiti kao istaknutog privrednika, stručnjaka, čoveka koji je svoj život posvetio kako dobrobiti preduzeća, tako i dobrobiti grada Kruševca pomažući razvoj svih oblasti života.

O Vladici Petroviću na komemorativnom skupu govorili su predsednik Sindikalne organizacije FAM-a Radica Jovanović i predsednik Veća samostalnog sindikata Srbije za grad Kruševac i opštine Milenko Mihajlović.

Pored članova porodice, na komemoraciji su se od Vladice Petrovića oprostili predstavnici društvenog i političkog života Kruševca i Srbije.

Sahranjen je danas na Novom groblju u Kruševcu.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.