utorak, 19. jun 2018.

Kruševac

19. juna.
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
18°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 84%
Brzina vetra: 2 m/s SSZ
 

Veterani Kukljina i Jasike odigrali još jedan revijalni meč

Veterani Kukljina i Jasike odigrali još jedan revijalni meč

Revijalni fudbalski meč izmedju  Kukljina i Jasike, okončan je nerešenim rezultatom, 3:3. Ovo je prvi nerešen rezultat od 1982. godina, od kada se igra utakmica veterana ova dva kluba.

Minutom ćutanja pre početnog udarca, odata je počast svim fudbalerima FK Jasika i FK Kukljin. Sudija Radivoje Antić, nije imao puno posla. Zato su igrači, malo je reći, izgarali na terenu. Specijalno za ovu priliku, podšišana je trava, ali samo na četvrtini terena, kažu za toliko imaju kondiciju.

Doajen fudbala „preko Morave“, Dragan Marjanović, trener i igrač FK Kukljin o ovom susretu ima svoje mišljenje.

Više od 50 godina, druguje sa bubamarom, I  u osmoj decenijiživota , fudbaler Jasike, Žika Mihajlović istrčao je na teren.

Strast prema fudbalu, Miloja Mihajlovića toliko je jaka da i kada je bio gradonačelnik, igrao je svoju deonicu u susretu veterana.

Kuriozitet je sasvim sigurno, da su u ova dva sela, fudbalski klubovi u stanju mirovanja. Ne takmiče se. To je tema za razmišljanje. Ipak, kako su dopadljiv fudbal odigrali, postigli po tri gola, delegiraju ove vremešne virtouze bubamare, da zaigraju i da se takmiče.

Možda u Ligi veterana Kruševca.

Povezano