petak, 19. april 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

SPORTSKI PREGLED: Srebro za Lukića u Češkoj, pobede Napretka i Trajala

SPORTSKI PREGLED: Srebro za Lukića u Češkoj, pobede Napretka i Trajala

Kruševački badmintonista Sergej Lukić osvojio je srebrnu medalju na turniru Evropskog kupa za igrače do 17 godina u Češkoj. U finalu muškog singla naš reprezentativac je izgubio od Hrvata Luke Bana sa 2:1 u setovima. Prethodno je savladao Austrijanca Navasa, Čeha Dostala, Hrvata Meglića, kao i Čehe Viktora i Jantošika.

U prvenstvenoj utakmici 11. kola Super lige Srbije, Napredak je slavio protiv šabačke Mačve sa 3:1. Dolaskom Milorada Kosanovića na klupu, Kruševljani su prekinuli niz od četiri meča bez pobede i trijumfovali prvi put od 26. avgusta i duela sa Javorom. Mačva se dobro držala u prvom poluvremenu koje je završeno rezultatom 1:1 (strelac za Napredak bio je Markoski), ali je u nastavku Vukanović sa dva gola doneo trijumf kruševačkoj ekipi. Napredak je 9. na tabeli sa 14 bodova, a u subotu dočekuje Crvenu zvezdu.

U 6. kolu Prve lige Srbije, Temnić 1924 poražen je u Gornjem Milanovcu od Metalca sa 2:0. Varvarinci su deseti na tabeli sa devet osvojenih bodova, a u sledećem kolu domaćini su ekipi ČSK Pivara iz Čelareva.

U Srpskoj ligi Istok odigrano je šesto kolo. Fudbaleri Trajala nastavljaju trku sa Sinđelićem. Pobedili su pred svojim navijačima Radnički iz Svilajnca sa 3:1 i na deobi su vodeće pozicije sa ekipom iz Niša – obe imaju po 15 bodova. Trstenik PPT je savladao Timok sa 2:1 i sada je sedmi na tabeli sa deset bodova.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.