nedelja, 16. decembar 2018.

Kruševac

16. dec.
Naleti vetra.
Naleti vetra.
-2°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 91%
Brzina vetra: 2 m/s SZ
 

Odluka o raspisivanju izbora za članove organa saveta mesnih zajednica

Odluka o raspisivanju izbora za članove organa saveta mesnih zajednica

Predsednica Skupštine grada Kruševca Jasmina Palurović, 10. novembra donela je odluku o raspisivanju izbora za članove organa saveta mesnih zajednica.  

S obzirom da sadašnjim organima Mesnih zajednica ističe četvorogodišnji mandat, jer su podsećamo izabrani na izborima održanim u decembru 2013. godine, ovogodišnji su zakazani za 10.decembar, istakla je predsednica Skupštine Jasmina Palurović. Izborna komisija će imenovati biračke odbore, utvrditi listu kandidata i organizovati sprovođenje glasanja.

Predsednica Skupštine Jasmina Palurović je pozvala građane da aktivno učestvuju u izborima za organe mesnih zajednica, kao i da obave uvid u birački spisak u prostorijama Gradske uprave kancelarija broj 27 , kao i na sajtu Ministarstva državne uprave i kolane samouprave, ukucavanjem jedinstvenog matičnog broja.

Ona je takođe podsetila, da građanima za pomenute izbore, neće biti dostavljani pozivi, a da sva dodatna obaveštenja mogu dobiti u Službi mesnih zajednica, kao i u svojim mesnim zajednicama.

Povezano