nedelja, 16. decembar 2018.

Kruševac

16. dec.
Naleti vetra.
Naleti vetra.
-2°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 100%
Brzina vetra: 1 m/s Z
 

Miroslav Milojković, v.d. direktora JKP Kruševac: Nastavljamo praksu dobrog poslovanja

Miroslav Milojković, v.d. direktora JKP Kruševac: Nastavljamo praksu dobrog poslovanja

Na poslednjoj sednici odbornici Skupštine grada Kruševca za vršioca dužnosti direktora JKP-a imenovali su Miroslava Milojkovića koji je obavljao funkciju izvršnog direktora. – Potrudiću se da i u narednom periodu preduzeće nastavi praksu dobrog poslovanja koju smo počeli 2012. godine, uz bolju organizaciju i uslove za rad zaposlenih, rekao je Milojković.

U narednom periodu planirana je nabavka još jednog polovnog autosmećara kako bi se pokrilo preostalih 20 odsto mesnih zajednica, postavljanje novih đubrijera u centru grada, povećanje proizvodnje u stakleniku, uređenje grobalja, nabavka kontejnera za sortiranje kućnog otpada namenjenog za reciklažu.

Zimska služba održavanja je potpuno spremna, što se pokazalo sa prvim snegom u nedelju a ove godine biće postavljeno još Novogodišnje dekoracije na širem području grada, čijme će Kruševac biti jedan od gradova sa najviše dekoracije.

Miroslav Milojković u Javnom komunalnom preduzeću „Kruševac“radi od oktobra 1999. godine na poslovima rukovodioca RJ Pogrebne usluge i povremeno na poslovima investicija i tekućeg održavanja.

Od maja 2014. godine obavljao je poslove pomoćnika direktora, a od septembra 2017. godine poslove izvršnog direktora JKP „Kruševac“.

Povezano