utorak, 18. decembar 2018.

Kruševac

18. dec.
Oblačno.
Oblačno.
-4°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 91%
Brzina vetra: 2 m/s S
 

Na Medjunarodnom privrednom sajmu EXPO RUSIJA SRBIJA biće predstavljeno poslovanje kompanija i firmi iz Kruševca i okruga

Na Medjunarodnom privrednom sajmu EXPO RUSIJA SRBIJA biće predstavljeno poslovanje kompanija i firmi iz Kruševca i okruga

Na 5. Medjunarodnom privrednom sajmu EXPO RUSIJA SRBIJA u okviru radnog programa izložbe i biznis foruma, održaće se Okrugli sto Ministarstva ekonomskog razvoja Rusije „Perspektive saradnje u oblasti inovacija, uključujući mala i srednja preduzeća“, uz učešće Zamenika ministra ekonomskog razvoja Ruske Federacija  u saradnji sa Ministarstvom privrede Republike Srbije i Privrednom komorom Srbije, prezentacije kompanija i regiona.

Regionalna privredna komora Kruševac u saradnji sa Rasinskim upravnim okrugom na zajedničkom štandu privrede Rasinskog okruga predstaviće  poslovanje 16 kompanija i firmi iz grada i okruga najavila je koordinator za industriju  kruševačke Regionalne privredne komore Aleksandra Aleksić.

Tokom protekle četiri godine izložba je dokazala svoju efikasnost, istakla je Aleksić i dodala da je  kao rezultat njenog održavanja potpisano  mnoštvo međudržavnih ugovora u raznim privrednim granama.

Svoju delatnost na izložbi će predstaviti više od 100 ruskih kompanija iz svih privrednih područja.

Povezano