subota, 15. decembar 2018.

Kruševac

15. dec.
Oblačno.
Oblačno.
0°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 86%
Brzina vetra: 2 m/s SZ
 

Učenici škole „Veselin Nikolić“ uspešni na 13. Međunarodnom festivalu hrane i pića

Učenici škole „Veselin Nikolić“ uspešni na 13. Međunarodnom festivalu hrane i pića

Na 13. Međunarodnom festivalu hrane i pića, učenici škole „Veselin Nikolić“ iz Kruševca osvojilu su prestižne nagrade – prvo mesto za slana peciva i treće za sitne kolače.

Učenici koji pohađaju smer pekar u školi „Veselin Nikolić“ učestvuju na svim sajmovima i festivalima gde prikazuju šta su tokom školavanja naučili.

-Do sada smo osvojili  brojne nagrade, a na 13. Međunarodnom sajmu hrane i pića koji je odrzan u Beogradu potvrdili smo da se ulozeni rad i trud uvek isplate, ističe direktorka škole Mirjana Bazić

Predmetni nastavnici su Ljiljana Petrović, Mirjana Anđelković i Nebojša Drašković, a za đake u obrazovnom profilu pekar  učešće na Festivalu je veoma značajno. Osim u školi i na takmičinjema, peciva, kolače i ostale poslatice pripremaju i kod kuće.

Sva slana, lisnata, koktel  peciva i slatki program mogu se naručiti u školi „Veselin Nikolić“. Ovo je ujedno i poziv za donatore koji su u mogućnosti da donacijama u vidu brašna,  šećera i drugih  sirovina neophodnih u pripremi hrane, pomognu učenicima i nastavnom osoblju ove škole.

Povezano