nedelja, 8. decembar 2019.

Kruševac
nedelja
Oblačno.
Oblačno.
5°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 96%
Brzina vetra: 0 m/s S
 

Putni pravci na teritoriji Rasinskog okruga prohodni

Putni pravci na teritoriji Rasinskog okruga prohodni

Putni pravci na teritoriji Rasinskog okruga su prohodni. Ekipe Kruševacputa rade na rasčišćavanju snega na državnim, lokalnim putevima i pojedinim gradskim ulicama – saznajemo u ovom preduzeću.

Na kolovozu ima do 5 centimetara snega, a na putnom pravcu prema Kopaoniku od 5 do 10 centimetara snega.

Gradske ulice posipaju se solju, loklni putevi rizlom, dok se državni putevi prvog reda posipaju takođe sulju, a drugog reda mešavinom soli i rizle. Na čišćenju gradskih ulica angažovana su 2 vozila Kruševac puta i 2 vozila Javnog komunalnog preduzeća Kruševac. Trenutno je angažovano oko 30 radnika i 13 vozila koji čiste sneg i posipaju so na gradskim ulicama, pešačkim prelazima, autobuskim stajalištima, trotoarima, prilazima ustanovama u gradu – kažu u ovom preduzeću.

Zbog snežnih padavina, autobusi kruševačkog Jugoprevoza, kako saznajemo saobraćaju sa manjim kašnjenjima a skraćene su linije za Bovan do Pasjaka i Mali Šiljegovac do Novog Sela.

Angažovanost ekipa i mehanizacije Kruševac puta je stopostotna, a kako saznajemo od direktora preduzeća Dragoljuba Raičevića, deonica puta na Čokotinom brdu gde se jutros desila saobraćajna nesreća, očišćena je neposredno pre nezgode. Saobraćaj na pomenutoj deonici je u međuvremenu uspostavljen.

Povezano