četvrtak, 26. novembar 2020.

Kruševac
četvrtak
Bez padavina.
Bez padavina.
3°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 96%
Brzina vetra: 1 m/s SZ
 

Predstavljen februarski program Kulturnog centra Kruševac

Predstavljen februarski program Kulturnog centra Kruševac

U Media centru Kulturnog centra Kruševac održana je konferencija za novinare na kojoj je predstavljen program ove ustanove za mesec febrauar.

Predstavljenjem knjige u Kandžama zveri autora Rose Marković Lazović u 19 sati u Beloj sali , počinje bogat februarski program, najavio je glavni i odgovorni urednik KCK Nenad Blažić i dodao da će do kraja meseca biti promovisne jos dve knjige.

Značajan datum ovog meseca je ponedeljak 18. februar kada Kulturni centar obeležava svoj dan, rekao je urednik muzičkog programa Radivoje Simić najavljujući besplatan koncert „Vasil Hadžimanov bend“, komercijalni nastup grupe Legende 19. februara u Bioskopu Kruševac i koncert klasične muzike 22. febrauara u Maloj sali kruševačkog pozorišta.

Pozorišne predstave, radionice i dani društvenih igara neki su od sadržaja tokom zimskog raspusta za najmlađe kao besplatan rad svih škola i sekcija.

Mesec februar je tradicionalno rezervisan i za rad žirija Međunarodnog festivala Zlatna kaciga i muzičko poetski program „Ljubav i vino“, najavljeno je na konferenciji.

Povezano