ponedeljak, 19. avgust 2019.

Kruševac
ponedeljak
Bez padavina.
Bez padavina.
34°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 27%
Brzina vetra: 0 m/s JI
 

Raspisan Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata usmerenih ka realizaciji Lokalnog akcionog plana za mlade Grada Kruševca za 2019.

Raspisan Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata usmerenih ka realizaciji Lokalnog akcionog plana za mlade Grada Kruševca za 2019.

Grad Kruševac raspisao je Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata usmerenih ka realizaciji Lokalnog akcionog plana za mlade Grada Kruševca za 2019. godinu.

Pravo učešća na Konkursu imaju udruženja građana registrovana na teritoriji Grada Kruševca. Konkurs je otvoren do ponedeljka, 18. februara 2019. godine. Sredstva za realizaciju projekta obezbeđena su Budžetom Grada Kruševca za tekuću godinu u ukupnomiznosu od 1.500.000 dinara.

Projekti sa kojima apliciraju udruženja treba da ispunjavaju osnovna merila i kriterijume kao i  da budu usmereni karealizaciji prioritetnih ciljeva Lokalnog akcionog plana za mlade.

TekstKonkursa i Konkursnu dokumentaciju svi zainteresovani mogu pogledati i preuzeti sasajta grada Kruševca na: http://krusevac.rs/sr_cir/ks-info/aktuelnosti/8144-lap-mladi.html

Osam prioritetnih oblastina koje se odnosi ovaj konkurs uključuju: obrazovanje mladih, zapošlavanje mladih, zdravlje mladih, bezbednost mladih, kulturu, sport i slobodno vreme mladih, informisanje i mobilnost mladih, aktivizam i volonterizam mladih i očuvanje i zaštitu životne sredine.

Aktuelni Lokalni akcioni plan zamlade Grada Kruševca može se preuzeti s asledećeg linka: http://krusevac.rs/images/stories/dokumenta/lap-mladi-14-19.pdf

Dodatne informacije u vezi saKonkursom za finansiranje i sufinansiranje projekata mogu se dobiti u Odeljenju za društvene delatnosti Grada Kruševca (Balkanska 63, III sprat) kancelarija br. 4 svakog radnog dana od 8 do 16 časova, putemzvaničnog mejla (kzmkrusevac@gmail.com) ili putem telefona (440-099).

Povezano