ponedeljak, 19. avgust 2019.

Kruševac
ponedeljak
Bez padavina.
Bez padavina.
33°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 26%
Brzina vetra: 2 m/s J
 

Fond za samopomoć i aktivnosti Udruženja penzionera Kruševca

Fond za samopomoć i aktivnosti Udruženja penzionera Kruševca

Ćlanovi Udruženja penzionera grada Kruševca po principu samopomoći, sopstvenim ulaganjem, mogu da koriste sredstva za rešavanje socijalnih i drugih pitanja. Odlazak u banje, izleti, druženja i kulturno-umetničko društvo, deo su aktivnosti Udruženja penzionera grada Kruševca.

Fond za štednju, pozajmice i posmrtnine Udruženja penzionera grada Kruševca, osnovan je 2015. godine. Ideja je da se članovima Fonda odbija najmanje jedan odsto od penzije, što znači da će imati pravo na povraćaj sredstava podnošenjem zahteva za kratkoročnu pozajmicu, bez kamate i naknadu potomcima u slučaju smrti člana, rekao je predsednik Miloje Bogićević.

U martu ili početkom aprila se očekuje konkurs kojim PIO fond propisuje pravila za prikupljanje zahteva za besplatan oporavak u banjama Srbije ali mi želimo da penzionerima kojima je potrebna dodatna terapija ii žele da aktivno provedu odmor pomognemo, tako da za naše članove organizujemo boravak u pet banja.

Pri Udruženju penzionera aktivno je i kulturno-umetničko društvo „Dragan Toković“, koje je do sada imalo zapažene nastupe nastupa na manifestacijama u drugim gradovima i Kruševcu.

Sutra, na Dan zaljubljenih, penzioneri odlaze na izlet i druženje u Vrnjačku Banju.

Povezano