petak, 29. maj 2020.

Kruševac
petak
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
10°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 100%
Brzina vetra: 0 m/s JJI
 

Bratislav Gašić iz ličnih sredstava obezbedio komplete novih uniformi za pripadnike Komunalne policije

Bratislav Gašić iz ličnih sredstava obezbedio komplete novih uniformi za pripadnike Komunalne policije

Fotografije: krusevac.rs

Bivši gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić je iz ličnih sredstava obezbedio komplete novih uniformi sa potrebnom opremom za pripadnike Komunalne policije. Tim povodom upriličen je sastanak u Gradskoj upravi, na kome su u prisustvu predstavnika Grada, uniforme uručene.

Prema  rečima Bratislava Gašića, nova oprema je uručena Komunalnim policajcima u znak zahvalnosti za sve što rade za grad Kruševac, ali i u želji da im obezbedi bolje uslove, kako bi i ubuduće uspešno radili svoj posao. 

Ovom prilikom Gašić je istakao da je u poslednjih šest godina dosta toga urađeno, kada je reč o sređivanju grada kao i da će se istom dinamikom ulagati i u narednom periodu. 

Na novoj opremi u ime načelnika i svojih kolega, Bratislavu Gašiću se zahvalio kominalni policajac Zoran Milenković, a gradonačelnica Kruševca Jasmina Palirović je istakla važnost ove donacije.

– Ovo je obećanje koje je gospodin Bratislav Gašić dao našoj policiji u januaru, i pripadnici Komunalne policije imaju zadovoljstvo da dobiju komplet koji se sastoji od obuće, panatalona, jakne, podjakne, majce.

Na sastanku sa gradskim rukovodstvom, najavljeno je,između ostalog, i dopunsko opremanje Komunalne policije po standardima koje zahteva moderno vreme, uvođenje led-rasvete u celom gradu, rad na putnoj infstrastrukturi i izgradnju još jednog parking-prostora. U narednom periodu, infrastrukturni radovi biće fokusirani na centar grada, s obzirom na obeležavanje niza jubileja značajnih za grad Kruševac.

Komunalna policija je počela sa radom u oktobru 2011. godine i broji 26 pripadnika ove službe.

Povezano