utorak, 26. maj 2020.

Kruševac
utorak
Mogući pljuskovi.
Mogući pljuskovi.
12°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 95%
Brzina vetra: 1 m/s SZ
 

Za desetak dana završetak kružnog toka kod Parunovačkog mosta

Za desetak dana završetak kružnog toka kod Parunovačkog mosta

Naš grad uskoro dobija još jedan kružni tok. Radovi su u toku, a radnici Kruševacputa postavljaju i novi sloj asfalta u Vidovdanskoj ulici.

Radovi na postavljanju novog sloja asfalta na Istočnoj obilaznici su završeni i ostalo je da se za nekoliko dana završe betonski radovi. Ispod asfalta postavljena je posebna geotekstilna mreža za težak saobraćaj. Vrednost radova je 33 miliona dinara, a izvođač je Kruševacput. Radnici ovog preduzeća rade i na izgradnji kružnog toka kod Parunovačkog mosta, a prema najavama iz Kruševacputa polovina kružnog toka trebalo bi da bude urađena za 10-tak dana nakon čega će saobraćaj biti preusmeren kako bi se ubrzo uradila i druga polovina.

Vrednost ovih i elektro radova je oko 25 miliona dinara. Radnici Kruševacputa za oko 2 nedelje postaviće novi sloj asfalta, u dužini od 750 metara, u Vidovdanskoj ulici. Geotekstilna mreža za težak saobraćaj biće postavljena i u ovoj ulici, a na trotoarima će biti postavljene behaton kocke. Vrednost radova je 29 miliona dinara.

Novac za ove investicije obezbedilo je Javno preduzeće Putevi Srbije u saradnji sa Gradom Kruševcom.

Povezano