ponedeljak, 27. januar 2020.

Kruševac
ponedeljak
Oblačno.
Oblačno.
2°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 100%
Brzina vetra: 1 m/s J
 

Doskorašnji upravnik kruševačkog VP doma Ivan Mijailović obišao Dom i Okružni zatvor u Kruševcu

U okviru redovnih aktivnosti Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, doskorašnji upravnik kruševačkog VP doma, Ivan Mijailović koji sada radi u pomenutoj upravi pri Ministarstvu pravde, obišao je Vaspitno popravni dom i Okružni zatvor u Kruševcu. Mijailović je ovom prilikom najavio izgradnju novog Kazneno popravnog zavoda u Kruševcu za koji je sredstva obezbedila Uprava za izvršenje krivičnih sankcija.

U ime Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde, Ivan Mijailović – koji je do nedavno, punih 6 godina obavljao funkciju upravnika kruševačkog VP doma obišao je dom u prisustvu sadašnjeg upravnika, Miloša Ristića. Ovom prilikom, Mijailović se upoznao za aktuelnim infrastrukturnim i organizacionim radovima, a sve u sklopu redovnih aktivnosti Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, a istim povodom Mijailović je posetio i Okružni zatvor u Kruševcu.

Za narednu godinu, najavljuje Mijailović, trebalo bi da počne izgradnja novog Kazneno popravnog zavoda u Kruševcu. U toku je priprema dokumentacije, kaže Mijailović.

U Vaspitno popravnom domu u Kruševcu,u toku su radovi na izgradnji crkve posećene Svetim Filimonu i Onasimu. Spoljašnji radovi bi trebalo da budu završeni do sredine juna, kaže upravnik Miloš Ristić dok se završetak kompletnih očekuje do kraja godine.

Inače, 170 štićenika trenutno se nalazi u Vaspitno popravnom domu u Kruševcu, saznajemo od Ristića.

Povezano