ponedeljak, 24. jun 2019.

Kruševac
ponedeljak
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
26°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 59%
Brzina vetra: 0 m/s S
 

Infrastrukturni radovi u ruralnom područiju Grada Kruševca

Infrastrukturni radovi u ruralnom područiju Grada Kruševca

Infrastrukturni radovi u ruralnom područiju Grada Kruševca su u toku. U Nauparu u dužini od 380 metara postavlja se asfalt. Sredstva za ovaj projekat obezbedjana su iz lokalnog budžeta.

Po planu i programu razvoja grada ovi radovi su trebali biti okončani u prošloj gradjevinskoj sezoni, koja je prekinuta zbog loših vremenskih uslova. Vrednost radova je 5 .122.090 dinara, a radove izvodi putarsko preduzeće Kruševacput.

Na drugom kraju grada, asfaltira se ulica Branislava Živkovića u Pakašnici. Asfaltirana je Disova ulica, u dužini od 85 metara, takodje u Pakašnici. Radovi su pokrenuti nakon završetka izgradnje kolektora za otpadne vode, saznajemo od zamenice gradonačelnice Vesne Lazarević. Vrednost je 13 miliona i 700 hiljada dinara.U sklopu predvidjenih radova zameniće se i cevi za kanale za veću propusnu moć. Dužina ulice je 2. 450 metara. Širina je 5 metara a sloj asfalta koji je predvidjen je do nivoa novoprojektovane kote nakon radova na kolektoru za otpadne vode. Projekat finansira Javno preduzeće Putevi Srbije, a radove izvodi kruševačka Tehnogradnja.

U Balkanskoj ulici finiširaju se radovi na asfaltrianju i očekuje se postavljanje horizontalne signalizacije.

Povezano