petak, 29. mart 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

SPORTSKI FUDBALSKI VIKEND: Napredak zabeležio još jedan poraz a Trajal još jednu pobedu

SPORTSKI FUDBALSKI VIKEND: Napredak zabeležio još jedan poraz a Trajal još jednu pobedu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nastavljen je Napretkov superligaški prolećni hod po mukama. Kruševljani još ne znaju za pobedu u drugom delu sezone, pošto su položili oružje i u Surdulici, gde su od Radnika poraženi sa 1:0. Na drugoj strani, FK Trajal je takmičenje u Prvoj ligi Srbije nastavio pobedom u 27. kolu, protiv Slobode iz Užica sa 2:1.

Kriza Napretka i dalje traje. Prodaja Vulića, Vukanovića i Boranijaševića ostavila je velike posledice na tim Milorada Kosanovića. Ništa novo nije viđeno ni minulog vikenda u Surdulici, gde je Napredak ponovo ostao bez bodova, pošto je u 27. kolu pretrpeo minimalan poraz od Radnika. Nakon ne toliko sadržajnog prvog poluvremena, na startu drugog je Radnik zapretio u nekoliko navrata. Inicijativa se isplatila kada je defanzivac Radnika Miloš Milovanović savladao Petkovića u 56. minutu. Iako je jurio zaostatak, tim iz Kruševca gotovo da nije pretio. U 82. minutu je Napredak ostao i sa desetoricom igrača na terenu pošto je talentovani napadač Anes Rušević zaradio drugi žuti karton. Rušević je u igru ušao u 28. minutu umesto povređenog Ilića, a dva žuta kartona zaradio je u razmaku od dvadesetak minuta. Domaćini su imali više šuteva u okvir gola, više kornera i na kraju veći posed lopte, a gol Milovanovića je bio dovoljan da im donese desetu pobedu u ovom prvenstvu, pa su sada Napredak i Radnik izjednačeni po broju bodova na tabeli, po 35.

Šef stručnog štaba Napretka Milorad Kosanović svakako nema razloga da bude zadovoljan učinkom svog tima na poslednjoj utakmici, ali i generalno na otvaranju drugog dela prvenstva, tako da je sigurno da će i njemu i njegovoj ekipi dobro doći nastupajuća kratka pauza u prvenstvu superligaša

U sledećem kolu koje je na programu 30. marta, posle pauze zbog igranja reperezentacije, Napredak se još jednom susreće sa Partizanom, od koga je nedavno poražen u četvrtfinalu Kupa Srbije u Kruševcu sa ubedljivih 4:0.

Za razliku od Napretka, FK Trajal je u 27. kolu Prve lige Srbije obradovao svoje navijače. Na domaćem terenu savladao je Slobodu iz Užica rezultatom 2:1. Strelci za domaće bili su Osman Maronga u šestom i Ivica Jovanović u 29. minutu, a počasni gol gostiju delo je Ivana Petrović iz penala u 83. minutu. „Gumari“ su sada 10. na tabeli sa 35 bodova, a 23. marta gostuju u Čačku Borcu. FK Trajal je, inače, odlučio da obraduje svoje navijače i omogući im slobodan ulaz na sve utakmice koje bude igrao na domaćem terenu do kraja sezone, što uključuje i utakmice plej ofa ili plej auta u zavisnosti od plasmana kluba.

 

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.