petak, 22. novembar 2019.

Kruševac
petak
Oblačno.
Oblačno.
8°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 66%
Brzina vetra: 4 m/s IJI
 

Svih sedam radnih jedinica JKP Kruševac rade punim kapacitetom i angažovane u tri smene

Svih sedam radnih jedinica JKP Kruševac rade punim kapacitetom i angažovane u tri smene

Svih sedam radnih jedinica Javnog komunalnog preduzeća Kruševac rade punim kapacitetom i angažovane su u tri smene ističe direktorka Snežana Radojković, dodajući da je trenutno prioritet pranje ulica, za sada u noćnoj smeni.

Dosadašnja pokrivenost, kada je iznošenje smeća u pitanju, je osim gradskog područja i nešto više od 80 odsto seoskih mesnih zajednica – saznajemo u ovom preduzeću. Ova usluga uvodi se u još nekoliko sela, a plan je da pokrivenost bude stopostotna. U prilog tome je i nabavka nova četiri smećara iz donacija.

Direktorka Radojković ističe da je radna jedinica Zelenilo osim redovnih sezonskih poslova, tokom proleća novim sadnicama oplemeniće park Bagdalu, Borjak, deo Slobodišta i popuniti drvorede u gradu, ali i urediti nove zelene površine.

ZOO higijenska služba će tokom leta uvesti još jednu smenu kako bi obezbedila sigurnost sugrađana od pasa lutalica, koji su najaktivniji u tom periodu.

Direktorka Radojković je naglasila da je cilj Javnog komunalnog preduzeća Kruševac da ovoj godini podignu nivo svih svojih usluga.

 

 

Povezano