subota, 4. decembar 2021.

Kruševac
subota
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
2°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 92%
Brzina vetra: 3 m/s ZJZ
 

U FK Trajal optimisti pred utakmicu sa Borcem

U FK Trajal optimisti pred utakmicu sa Borcem

U okviru Prvog kola PLAY OUT-a Prve lige Srbije u fudbalu, kruševački Trajal u subotu, 6. aprila, dočekuje Borac iz Čačka.

Prema rečima šefa stručnog štaba Gorana Lazarevića, s obzirom da su ove godine već dva puta igrali sa Čačanima, fudbaleri Trajala, ne očekuju iznenađenja, u klubu vlada optimizam, a Kruševljani će i ovog puta pružiti svoj maksimum i dobru igru.

– S obzirom da smo ove godine, već dva puta igrali sa ekipom Borca iz Čačka, jednu prijateljsku i utakmicu u kojoj smo trijumfovali, u predstojećem meču ne očekujemo velika iznenađenja, istakao je šef stručnog štaba Goran Lazarević. – A za razliku od prošlog puta, ovu utakmicu igramo na domaćem terenu, što je prednost u samom startu.

Igrači Trajala, će se i u ovom susretu potruditi da svojom igrom daju maksimum, naglasio je Lazarević, komentarišući protivnika i predstojeći meč. Bez obzira što ih očekuje težak meč, i jedan od igrača FK Trajal Marko Kilibarda je na konferenciji rekao da u timu vlada optimizam i da su spremni za outakmicu.

Na meču sa Borcem, istakao je Lazarević, neće igrati Milisavljević, Liščević, Jovanović, Milošević i Milosavljević.

U ligaškom delu takmičenja Trajal je sa 41-im bodom zauzeo 10. mesto, dok je Borac iz Čačka sa 25 bodova 13.

Meč se igra od 16 časova na Napretkovom stadionu.

Povezano