ponedeljak, 24. jun 2019.

Kruševac
ponedeljak
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
26°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 59%
Brzina vetra: 0 m/s S
 

Gradonačelnica Kruševca sa saradnicima obišla Šanac, Kukljin i Konjuh

Gradonačelnica Kruševca sa saradnicima obišla Šanac, Kukljin i Konjuh

Gradonačelnica Kruševaca Jasmina Palurović sa saradnicima obišla je sela, Šanac, Kukljin i Konjuh.

U okviru parternog uređenja mesnih zajednica i dečijih igrališta, u Šancu se privodi kraju uređenje ispred Mesne zajednice i škole. Na dečijem igralištu biće postavljena i dva koša, sredstvima grada , istakla je gradonačelnica Jasmina Palurović.

Uređenje u seoskim mesnim zajednicama završeno je u Parunovcu, Mudrakovcu, Tekijama, Kukljinu, Šancu a u planu je da se kraja aprila uredi i selo Slatina, najvila je direktorka Javnog komunlnog preduzeća Snežana Radojković, istakvši da ovi radovi iznose oko milion dinara.

Obilazak gradskih čelnika nastavljen je u Kukljinu, gde je takođe zavrešeno uređenje ispred mesne zajednice i ambulante, a potom i u Osnovnoj školi „Brana Pavlović“ u Konjuhu. U ovoj osmogodišnoj školi od početka školske godine urađena je kompletna rekonstrukcija kanalizacione mreže, sanacija mokrih čvorova, rekonsruisane su tri učionice, a radilo se i u područnim odeljenjima u Beloj Vodi, Lazarevcu i Ljubavi, istakla je direktorka Snežana Aleksić. Gradonačelnica je prilikom obilaska navela da je cilj pre svega, da deca u seoskim sredinama imaju normalne i savremene uslove kao i u gradskoj.

Pored škole u Konjuhu, rekonstruisani su mokri čvorovi i u školama u Krvavici i Dvoranu, a vrednost ovih radova je oko pet miliona dinara.

 

Povezano