ponedeljak, 24. jun 2019.

Kruševac
ponedeljak
Mestimično oblačno.
Mestimično oblačno.
27°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 63%
Brzina vetra: 3 m/s S
 

Odbornici SNS u Skupštini Grada Kruševca od petka u konstantim dežurstvima kako bi odbranili volju gradjana pokazanu na izborima

Odbornici SNS u Skupštini Grada Kruševca od petka u konstantim dežurstvima kako bi odbranili volju gradjana pokazanu na izborima

Odbornička grupa Srpske napredne stranke u lokalnom parlamentu, koja je od petka u konstatnom dežurstvu, održala je konferenciju za novinare i objasnila razlog za takav potez.

– Zbog jasnih pretnji upadanjem i nasilnim zauzimanjem prostorija republičke i lokalnih Skupština, odbornici Srpske napredne stranke u Skupštini Grada Kruševca, od petka su u konstantim dežurstvima, kako bi odbranili volju gradjana, pokazanu na poslednjim lokalnim izborima – rekao je šef odborničke grupe SNS u lokalnom parlamentu Predag Vukićević.

Kako ih je Vukićević nazvao, „vikend opozicija“, neće uspeti u svojim namerama da sprovede „fašizaciju“ društva, u tim namerama sprečiće ih narod koji će se jasno opredeliti odlaskom u Beograd 19. aprila, na završnu konvenciju Budućnost Srbije, i pokazati da podržava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, čulo se na vanrednoj konferenciji odborničke grupe Srpske napredne stranke u lokalnom parlamentu.

Odbornici SNS najoštrije osuđuju svaki vid nasilja kao i način delovanja opozicije. Srbija mora ostati normalna, pristojna i toleranta zemlja, te nikakva sramna istupanja opozicije ne bi smela uticati na postojeće stanje, rečeno je na konferenciji za medije.

Povezano