ponedeljak, 24. jun 2019.

Kruševac
ponedeljak
Mestimično oblačno.
Mestimično oblačno.
27°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 63%
Brzina vetra: 3 m/s S
 

Gradonačelnica Kruševca sa saradnicima obišla mesne zajednice Sušica i Lazarica

Gradonačelnica Kruševca sa saradnicima obišla mesne zajednice Sušica i Lazarica

U redovnom obilasku radova na teritoriji Grada Kruševca, gradonačelnica Jasmina Palurović sa saradnicima obišla je mesne zajednice Sušica i Lazarica. U Sušici asfaltiran je put dužine 300 metara prema seoskom groblju. dok U Mesnoj zajednici Lazarica gradonačelnica je u pratnji generalnog direktora Javnog preduzeća Vodovod Vladimira Milosavljevića, obišla završetak radova na prvoj fazi izgradnje LOT-a. Ta faza je obuhvatala sredjivanje kanalizacije i kanalisanje Garskog potoka u dužini od 1.500 metara a vrednost radova je 1,1 milion evra.

U Sušici asfaltiran je put dužine 300 metara prema seoskom groblju. Radove je izvela Tehnogradnja, a sredstva u visini milion 900 hiljada obezbedio je Grad Kruševac.

Takodje, na putu prema Pozlati, sanirana je deonica nakon saniranja klizišta. Vrednost tih radova je 940 hiljada dinara. Organizovano iznošenje smeća u ovoj mesnoj zajednici počeće od 1. maja.

U Mesnoj zajednici Lazarica, gradonačelnica je u pratnji generalnog direktora Javnog preduzeća Vodovod, Vladimira Milosavljevića, obišla završetak radova na prvoj fazi izgradnje LOT-a.

Pored meštana, u pratnji gradonačelnice bili su zamenica Vesna Lazarević, predsednik Skupštine Grada Živojin Miloradović, generalni direktor Vodovoda, Vladimir Milosavljević, predstavnici političkog i privrednog života Grada.

 

 

Povezano