ponedeljak, 9. decembar 2019.

Kruševac
ponedeljak
Bez padavina.
Bez padavina.
3°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 90%
Brzina vetra: 1 m/s JI
 

Društvo za borbu protiv šećerne bolesti – pripreme za ovogodišnje kampove za obolele od dijabetesa

Društvo za borbu protiv šećerne bolesti – pripreme za ovogodišnje kampove za obolele od dijabetesa

Društvo za borbu protiv šećerne bolesti Kruševac i ove godine organizovaće kampove za obolele od dijabetesa. Pored kampova za decu i starije od 18 godina, članovi Društva ovog meseca imaće niz radionica i edukativnih predavanja, a povodom obeležavanja Svetskog dana fizičke aktivnosti.

Obeležavajući 10. maj Međunarodni dan fizičke aktivnosti, Društvo za borbu protiv šećerne bolesti, realizovaće radionice, predavanja , sportske i druge igre, a u cilju podizanja svesti o značaju fizičke aktivnosti u sprečavanju šećerne bolesti. Pored uskršnjih i prvomajskih aktivnosti na kojima je bio otvoren štand za humanitarnu pomoć deci oboleloj od dijabetesa, najmlađe članove i one nešto starije od ove godine očekuje zabava i avantura u novom Avantura parku, najavljuje predsednica društva, Latinka Milojević.

Pored kampova i drugih aktivnosti, u radionice će biti realizovane u selima Meševo i Pasjak, a štand Društva biće postavljen u svim mesnim zajednicama gde se održavaju programi u okviru manifestacije Takmičenje sela Grada Kruševca 2019.

Povezano