petak, 29. mart 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Napredak poražen od Partizana (2:1), sporan pobednički gol

Napredak poražen od Partizana (2:1), sporan pobednički gol

Fudbaleri Partizana u petom kolu plej ofa Superlige Srbije savladali su Napredak iz Kruševca sa 2:1 nakon velike drame. Pobedonosni gol je „pao“ u 3. minutu nadoknade, ali će biti mnogo polemike oko toga da li je uopšte bio…

Mnogo bure izazvai je je taj 93. minut utakmice. Šćekić je tukao glavom, Petrović izbacio loptu iz gola, a sudija Nikolić je pokazao na centar. Utisak je da gola nije bilo, da lopta nije prešla gol-liniju… Ipak, tri boda su ostala u Humskoj.

Prema igri Napretka od samog starta moglo se ustanoviti da gosti nisu došli da kalkulišu, već da naprave što bolji rezultat. Napredak je stigao do vođstva u 20. minutu, kada je posle kornera Alivodić šutirao glavom, Stojković kratko odbio, pravo do Andreja Ilića, koji je sproveo fudbal u mrežu. Hladan tuš u ionako kišom okupanoj Humskoj – 1:0.

Iako je Partizan napadao posle toga, nije bilo nekih velikih šansi sve dok nije u 39. minutu Ostojić glavom pogodio stativu gola crno-belih! Valjda je ta velika šansa gostiju probudila tim Sava Miloševića, koji je poslednjih sedam-osam minuta poluvremena igrao kao na struju.

A, onda kako to obično biva, lopta nije htela u gol! Teško je objasniti kakve su šanse promašili Rikardo, Pantić, Ivanović, Šćekić u tom finišu, fudbal kao da iz čistog inata nije želeo u mrežu Napretka.

Partizan je izjednačio tako što je Saša Ilić namestio zicer Danilu Pantiću, koji ga je pretvorio u gol. Igralo se posle toga sve vreme na polovini gostiju, a daleko najbolju priliku da donese pobedu domaćinu propustio je Rikardo Gomeš desetak minuta pre kraja, kada je glavom sa pet metara tukao, a nekadašnji golman Partizana Petrović odbranio.

I onda famozni finiš u kome je Goran Zakarić  izveo korner sa desne strane, a glavom je loptu uspeo da jedva okrzne Valijente i pošalje je do Pavlovića. Refleksno je mladi štoper odbio loptu ka gol autu a Aksentijević je propustio priliku da je izbaci i otkloni opasnost. Do nje je došao Mark Valijente i uspeo da centrira do Aleksandra Šćekića. Crnogorski reprezentativac je gađao i prema proceni sudije Nikolića postigao gol. Ni iz usporenog snimka nije moglo da se ustanovi da li je celim obimom lopta prešla gol liniju, kao ni da li je Saša Ilić bio u ofsajd poziciji i uticao na igru.

Ipak, sudijska odluka je ostala relevantna, pa je Napredak ove nedelje u Beogradu na kraju ipka ostao bez bodova.

Partizan: Stojković – N. R. Miletić, Valijente, Pavlović, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Ivanović (od 46′ Tošić (od 65′ Zakarić)), Nikolić (od 59′ Ilić), Pantić – Rikardo;

Napredak: Ni. Petrović, Obradović, Marinković, Ostojić, Aksentijević, Ne. Petrović, Alivodić, Ilić (od 36′ Rušević), Deak (od 59′ Stevanović), Đorić, Ivanović (od 79′ Zukanović);

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.