četvrtak, 29. septembar 2022.

Kruševac
četvrtak
Oblačno.
Oblačno.
16°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 78%
Brzina vetra: 0 m/s ISI
 

U Privrednoj komori održana edukativna radionica „Poslovni skok“

U Privrednoj komori održana edukativna radionica „Poslovni skok“

„Poslovni skok“ naziv je edukativne radionice održane u Privrednoj komori Rasinskog upravnog okruga u Kruševcu, sa ciljem poboljšanja poslovne klime naših privrednika, razmenom znanja i kontakata kroz interaktivnu diskusiju sa stručnim predavačima. Konferencija u Kruševcu, prva je u nizu od 16, koje će biti održane u svim Regionalnim privrednim komorama Srbije.  

Privredna komora Srbije u saradnji sa Omega Consulting Team iz Beograda, organizovala je niz edukativnih radionica, koje đe se u kontinuitetu održati u svih 16 Regionalnih privrednih komora Srbije, istakla je Olivera Kominac iz PKS.

Vizija koncepta „Poslovni skok“ je da celokupnu privrednu zajednicu, od velikih poslovnih sistema na lokalnom, regionalnom i nacionalnom nivou informiše o aktuelnim pitanjima i adekvatnim rešenjima, sa ciljem obezbedjivanja optimalnih rešenja za poslovne procese, čime se pruža osnova za rast, razvoj i izvesnost budućeg poslovanja , kroz isplative investicije i primenjive inovacije, koje će unaprediti konkurentnost, ojačati domaću tržišnu poziciju i potencijale za poslovanje u međunarodnom okruženju.

Povezano