petak, 20. septembar 2019.

Kruševac
petak
Bez padavina.
Bez padavina.
16°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 43%
Brzina vetra: 0 m/s ZSZ
 

Na teritoriji Rasinskog okruga infrastrukturni radovi u gotovo svim lokalnim samoupravama

Na teritoriji Rasinskog okruga infrastrukturni radovi u gotovo svim lokalnim samoupravama

Na teritoriji Rasinskog Upravnog okruga kada su u pitanju infrastrukturni radovi radi se u gotovo svim lokalnim samoupravama, rekao je načelnik Rasinskog okruga Branislav Vesić.

U okviru projekta revitalizacije seoskih ulica i puteva, radnici Kruševacputa asfaltirali su u dve etape u selu Stanci, ulicu  ukupne dužine  hiljadu metara. Vrednost ovih radova je preko 8 miliona i 800 hiljada dinara, a finansira ih Javno preduzeće Putevi Srbije. Nakon opsežnih radova na gasifikaciji u selu Modrica, radnici Kruševacputa rade na rekonstrukciji kolovozne trake dužine 3 hiljade metara. Radovi se izvode sredstvima Javnog preduzeća Putevi Srbije u iznosu od 17 miliona 708 hiljada dinara.

Izvode se pripremni radovi za asfaltiranje ulica u selima Rosica i Zubovac. U Opštini Ćićevac sredstvima Javnog preduzeća Putevi Srbije uradiće se 22 ulice u vrednosti 28 miliona dinara, sredstva su obezbedjena nakon posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Rasinskom okrugu ove godine, a u Stalaću, sredstvima iz istog izvora,  rekonstruisaće se zgrada škole, u koju nije ulagano više od 30 godina. Za te namene opredeljeno je 60 miliona dinara.

Povezano