petak, 29. maj 2020.

Kruševac
petak
Oblačno.
Oblačno.
12°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 93%
Brzina vetra: 2 m/s JZ
 

Učenici četvrte godine Medicinske škole predstavili svoje kompanije i nove proizvode

Učenici četvrte godine Medicinske škole predstavili svoje kompanije i nove proizvode

Na avnom času iz preduzetništva, učenici četvrte godine Medicinske škole u Kruševcu predstavili su svoje učeničke kompanije i nove proizvode koje će plasirati na tržište putem društvenih mreža.

Dvanaest učeničkih kompanija imalo je zadatak da u toku nastave preduzetništva u toku školske godine koristeći stečena znanja i osmisle nov proizvod koji će ne samo predstaviti na času , već i plasirati u prodaju putem društvenih mreža izjavila je profesor preduzetništva Marija Urošević.

Stručni žiri u saradnji sa školskim žirijem ocenjivao je originalnost, kvalitet proizvoda kao i scensku prezentaciju.

Na javnom času predstavila se i učenička kompanija BioAlly koja će od 19- 21 maja predstavljati Medicinsku školu na nacionalnom takmičenju učeničkih kompanija koje će biti održano u Novom Sadu.

Marija Radosavljević – smer farmaceutski tehničar, predstavila je svoju kompaniju kao deo školskih obaveza i uslov za završnu ocenu iz predmeta preduzetništvo.

Da podsetimo samo da je kompanija BioAlly osvojila treće mesto na takmičenju učeničkih kompanija Centralne Srbije i na taj način se plasirala u 20 najboljih učeničkih kompanija u Srbiji.

Povezano