subota, 6. jun 2020.

Kruševac
subota
Mestimično oblačno.
Mestimično oblačno.
19°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 78%
Brzina vetra: 0 m/s S
 

Фотографије Иване Нецков Грубишић и радови Генадија Правоторова у Ноћи музеја

Фотографије Иване Нецков Грубишић и радови Генадија Правоторова у Ноћи музеја

U Ноћи музеја биће отворена изложба фотографија Иване Нецков Грубишић, у Галерији КЦК у 19 сати.

Изложба је по конкурсу за Изложбену сезону 2019. Припремајући сеза било које путовање, осим кофера, мапе и фото апарата, са собом треба понетидобру енергију, своју унутрашњу лепоту… Само на тај начин моћи ћете дапрепознате лепоту које се налази у месту вашег одредишта. Колорит, људи,архитектура, ужурбаност европских престоница и декадентни шарм свакодневногживота у њима, стали су у око мог објектива у последњих пар година. Ивана НецковГрубишић

ИванаНецков Грубишић рођена у Крушевцу. Студирала Историју уметности на ФилозофскомФакултету у Београду. У ТВ Београд радила на пословима реализације имаркетинга, а у Дописништву РТС-а у Крусевцу као онлине монтажер. Монтиралапреко 30 филмова и емисија од којих су многи награђени престижним међународнимнаградама. Фотографијом се бави од средњошколских дана.

Такође у организацији Културног центра Крушевац, у Ноћи музеја одржаће се и представљање књиге Вољена Србија, Генадија Правоторова, академика и вајара уз документарну изложбу радова, Легат Милића од Мачве почетак у 20 сати.

Povezano