petak, 24. jun 2022.

Kruševac
petak
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
23°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 53%
Brzina vetra: 1 m/s I
 

JKP Kruševac dobilo četiri autočistilice i četiri kamiona za odnošenje smeća

JKP Kruševac dobilo četiri autočistilice i četiri kamiona za odnošenje smeća

Prezentovane javnosti,  tri autočistilice za gradske ulice, u krugu JKP „Kruševac“, deo su donacije Tek-gasa iz Kruševca.

Vrednost donacije je oko 4 miliona i 800 hiljada dinara. Javno komunalno preduzeće Kruševac dobilo je kao donaciju četiri kamiona za odnošenje smeća i 4 čistilice. Specijalizovana vozila su donirali: beogradska kompanija „Milenijum tim“ u vrednosti od skoro 9 miliona dinara i kruševačka firma „Tek – gas“ u vrednosti od oko 5 miliona dinara.

Tri autočistilice su dovezene u krug firme i prezentovane javnosti. Direktorka Javnog komunalnog preduzeća Kruševac, Snežana Radojković istakla je da,  preduzeće, na čijem je čelu, u dugoj istoriji nikada nije primilo ovako veliku donaciju, te da će nova vozila doprineti još kvalitetnijem održavanju higijene u gradu i svim selima.

-Važno je naglasiti da Kruševac teži najboljem i tako će biti uvek,  rekla je obilazeći autopark u JKP Kruševac zamenica gradonačelnice Vesna Lazarević.

Prezentaciji kompletne donacije pored zaposlenih,  prisustvovali su: zamenica gradonačelnice Vesna Lazarević, predsednik Skupštine Grada Živojin Miloradović i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kruševcu Nenad Andrić.

Povezano