petak, 5. jun 2020.

Kruševac
petak
Oblačno.
Oblačno.
25°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 32%
Brzina vetra: 3 m/s JJI
 

Gradski odbora SNS: Kruševac postaje značajan centar na turističkoj mapi Srbije

Gradski odbora SNS: Kruševac postaje značajan centar na turističkoj mapi Srbije

Na redovnoj konferenciji za novinare Gradskog odbora Srpske napredne stranke izneti su podaci da Kruševac, sa velikim brojem kulturnih manifestacija, broja gostiju i turista postaje značajan centar na turističkoj mapi Srbije.

Infrastrukturni radovi su zastupljeni kako u gradskom, tako i na seoskom području, a sve  cilju kvalitetnijeg života sugrađana.

Trg Kosturnica postaće pravi centar, Bagdala, polako vraća stari sjaj, a naša namera je da potencijale na njoj maksimalno iskoristimo, rekao je član Saveta za informisanje Zoran Tomić.

Na lokaciji Aerodrom se uveliko radi, a zabavni park Šarengrad, biće mesto za odmor i rekreaciju.

Grad Kruševac ima 101 naseljeno mesto i nije lako  rešavati istovremeno probleme svih naselja. Zbog toga je Gradski odbor SNS krenuo u obilaske svojih mesnih odbora i kroz razgovore sa članstvom i sugrađanima osluškuje šta ih muči  i kako do rešenja doći, dodao je Tomić i pozvao građane na saradnju. Mi  imamo viziju budućnosti i gledamo u novi Kruševac, grad mladih, grad inovatora, grad bezdebdan i siguran za život, a to potrvđuju priznanja sa svakog Sajma na kome smo bili prisustni, naglašeno je na konfrenciji Gradskog odbora SNS-a u Kruševcu.

Povezano