ponedeljak, 10. avgust 2020.

Kruševac
ponedeljak
Bez padavina.
Bez padavina.
20°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 92%
Brzina vetra: 1 m/s J
 

POBEDNIČKI: Koncert laureata međunarodnih takmičenja iz klase profesora Gorana Arsića

POBEDNIČKI: Koncert laureata međunarodnih takmičenja iz klase profesora Gorana Arsića

U Beloj sali Kulturnog centra koncert su održali laureati međunarodnih takmičenja, iz klase profesora Gorana Arsića. Arsić 23 godine radi kao profesor, a prošle  je proglašen  i za profesora godine u Muziškoj školi „Stevan Hristić“. Vrlo je posvećen radu sa svojim učenicima…

Učenici kruševačke Muzičke škole „Stevan Hristić“ koji uče u klasi profesora harmonike Gorana Arsića ove godine osvojili su 46 republičkih i međunarodnih nagrada, od toga su 7-morica njih laureati, odnosno najbolji u svojoj kategoriji. U Beloj sali Kulturnog centra oni su priredili koncert za sugrađane. Iako su pobeđivali na takmičenjima, najteže je ipak nastupati u svom gradu, kaže  učenik 3. razreda srednje muzičke škole, instrumentalni odsek harmonika Dušan Mišković.

-Ove godine naša muzička škola osvojila je preko 100 nagrada, a profesor Goran Arsić jedan je od naših najuspešnijih profesora – ističe direktor Muzičke Aleksandar Todorović:

U Beloj sali večeras je nastupilo 6 učenika koji su na takmičenjima bili najbolji u svojim kategorijama. Svirali su uglavnom dela ruskih i naših kompozitora.

Povezano