petak, 5. jun 2020.

Kruševac
petak
Oblačno.
Oblačno.
25°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 43%
Brzina vetra: 1 m/s JJI
 

U Domu zdravlja Sloga medik tokom leta povećan obim posla u svim specijalističkim službama

U Domu zdravlja Sloga medik tokom leta povećan obim posla u svim specijalističkim službama

U Domu zdravlja Sloga medik tokom letnjih meseci beleži se povećan obim posla u svim specijalističkim službama, a posebno u Službi medicine rada.

Sugrađani, ali i ljudi iz drugih gradova, dolaze na preglede za izdavanje uverenja za vozače, upis u osnovnu i srednju školu, a po novom zakonu za buduće studente takođe je neophodno uverenje o zdravstvenoj sposobnosti, naglašava doktorka Marija Radovanović.

U  Službi za ginekologiju postoji lista čekanja, a zbog novih terapeutskih metoda, odnosno anti celulit programa  i u Službi za fizijatriju i rehabilitaciju pored već standardnih načina lečenje u sprovođenja terapije na aparatima.

Inače, tokom cele godine najviše je pregleda u Internističkoj i službi za kardiologiju, a veliko interesovanje pacijenti ukazuju i gostujućim lekaraima, posebno u služni neurohirurgije.

Dom zdravlja radi svakog dana od 7 do 21 sat, a moguće se kućne posete lekara, uzimanje krvi za laboratorijske analize u kućnim uslovima, kao i prevoz pacijenata do bolnice ili tercijalnih zdravstvenih ustanova u drugim gradovima.

Povezano