ponedeljak, 14. oktobar 2019.

Kruševac
ponedeljak
Bez padavina.
Bez padavina.
18°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 59%
Brzina vetra: 1 m/s JJI
 

KROSCHU KIDS DAY U KRUŠEVCU: Dan otvorenih vrata za decu zaposlenih

KROSCHU KIDS DAY U KRUŠEVCU: Dan otvorenih vrata za decu zaposlenih

Kompanija KROMBERG & SCHUBERT, u kojoj trenutno radi oko 1100 žitelja iz Kruševca i okoline, organizovala je KROSCHU KIDS DAY. Po drugi put, otvorena su vrata za decu zaposlenih ove kompanije uzrasta do 12 godina. Bila je to prilika za druženje, kreativne aktivnosti i poznanstva sa novim drugarima.

Oko 450 dece zajedno sa svojim roditeljima posetilo je najpre proizvodni pogon fabrike, prošetavši pored mašina i proizvodnih tabli na kojima svakodnevno vredno rade njihove mame i tate.

Posle obilaska pogona, druženje se nastavilo u veseloj atmosferi, uz dečju muziku, crtanje, slatkiše i sokiće. Puni utisaka, mališani su ispunili prostor smehom i veselim crtežima, tema za međusobna čavrljanja nije nedostajalo, a sklopljena su i mnoga nova prijateljstva.

Najveće oduševljenje među mališanima nastalo je kada su se druženju pridružili poznati junaci iz omiljenih crtanih filmova – Miki i Mini Maus, Patrolne šape i Mali poni.

Na kraju manifestacije čekalo ih je još jedno prijatno iznenađenje – nagradno izvlačenje poklon vaučera. Najdraži gosti ispraćeni su uz osmehe i balone sa logotipom kompanije, koji će ih podsećati na ovu posetu i druženje.

 

KROSCHU KIDS DAY je jedna od mnogih, ali sigurno i najdraža motivaciona aktivnost kojom Odeljenje ljudskih resursa kompanije nastoji da svoje zaposlene čini zadovoljnim i ponosnim. Kompanija sa trendom povećanja broja zaposlenih, koji će se nastaviti i u narednom periodu, nastoji da neguje korporativno-porodičnu atmosferu, između ostalog i kroz manifestacije kao što su KROSCHU DAY, obeležavanje Nove godine i Osmog marta, doprinoseći i na taj način timskom duhu i snažnim vrednostima sa ciljem ne samo tržišnog uspeha, već i doprinosa opštem boljitku najšire društvene zajednice.

 

Pogledajte i prilog TV Kruševac.

 

Povezano