subota, 19. oktobar 2019.

Kruševac
subota
Bez padavina.
Bez padavina.
9°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 94%
Brzina vetra: 0 m/s S
 

Obilazak radova završne faze na novoj Aerodromskoj ulici i rekonstruisane deonoice kroz Modricu

Obilazak radova završne faze na novoj Aerodromskoj ulici i rekonstruisane deonoice kroz Modricu

Gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović sa saradnicima obišla je  radove završne faze na novoj Aerodromskoj ulici i rekonstruisanu saobraćajnicu Kruševac- Zdravinje, deonoicu kroz naseljeno mesto Modrica.

Nova ulica u okviru kompleksa Aerodrom još jedna je značajna investicija za naš grad, istakla je prilikom obilaska  gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović. Izvođač radova je Tehnogradnja Kruševac , a u deonicu dugu 365 i široku 6 mettara uloženo je oko 54 miliona dinara, delom iz sredstava Ministarstva privrede, delom iz budžeta Grada Kruševca.

Predstavnici lokalne saomuprave obišlii su i rekonstruisanu deonicu puta u naseljenom mestu Modrica, koja je uvođenjem kanalizacione mreže bila devastirana.

Gradonačlenica Jasmina Palurović  ovom prilikom je naglasila da je u deonicu dugu oko 3 kilometra uloženo 18 milinoa dinara, a izvođač radova bilo je preduzeće Kruševac put A.D. Inače, u naseljeno mesto  Modrica i dalje će se ulagati  na uređenju drugih seoskih ulica i obnovi Doma kulture.

Povezano