sreda, 17. jul 2019.

Kruševac
sreda
Bez padavina.
Bez padavina.
17°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 55%
Brzina vetra: 1 m/s S
 

Počinje Leto kulture

Počinje Leto kulture

Julski program Kulturnog centra Kruševac imaće brojne sadržaje, tematski raznolike, a realizovaće se na više  lokacija. Leto kulture počinje večeras na novoj kružnoj sceni u Pionirskom parku. 

Moderniji i funkicionalniji nego ranije, objekat u Pionirskom parku otvoren je juče, a tokom ovog meseca na istom mestu koncert će održati Pavle Panin i Muzički satav Maestro bend 037, a planirana je i dečja predstava Cvrčak i mrav, najavila je direktorka Kulturnog centra Violeta Kaplarević.

Sutra na letnjoj sceni Kulturno prosvetne zajednice koncert će održati grupa Kev Dogs, a to je jedan od predviđena tri koncerta u ovom mesecu. Obeležavanje praznika Bogorodive Trojeručice – pesničke slave je 25. jula.

I u Klubu Kulturnog centra biće više sadržaja – koncert kruševačke grupe Enigma akustik bend i poetski program Pet pesnika i vi.

Programi Kulturnog centra ravnomerno će biti organizova i na seoskom području, a jedan od njih je manifestacija koja već 44 godine okuplja stvaraoce i ljubitelje nauke, umetnosti i  kulture – Belovodska rozeta od 8. do 14. jula.

Povezano