subota, 7. decembar 2019.

Kruševac
subota
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
9°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 80%
Brzina vetra: 0 m/s J
 

Radovi na Start up centru pri kaju

Radovi na Start up centru pri kaju

Završni radovi izgradnje novog Start up centra u okviru Biznis inkubatora u Kruševcu, privode se kraju.

U krusevačkom Biznis inkubator centru u toku je izgradnja Regionalnog start up centra za mlade preduzetnike. Po završetku izgradnje Kruševac ce biti grad koji če imati kompletan prostor za podršku mladim preduzetnicima u IT oblasti i drugim oblastima.

Ovaj projekat je finansiran iz Ministarstva inovacija i tehnološkog razvoja Vlade Republike Srbije pod nazivom „Otvaranje Regionalnog inovacionog Start up centra Rasinskog okruga“. Prema informacijama iz Biznis inkubatora, ciljevi ovog projekta jesu da se  mladim preduzetnicima stvori kompletno poslovno okruženje, koje će im pomoći u prevazileženju početne faze poslovanja, kako bi na teritoriji Rasinskog okruga realizovali svoje poslovne veštine i generisali inovativne poslovne ideje.

Za ovaj projekat izdvojeno je 42,5 miliona dinara za kompletno opremanje prostora od 300 kvadrata, koji će biti nadograđen na već postojeću zgradu Biznis centra.

Palalerno sa izgradnjom Centra teku i obuke za buduće polaznike. Biznis inkubator nudi i usluge preduzetničke obuke,tehničko tehnološku podršku, pomoć pri apliciranju za sredstva iz budžetskog fonda,  poslovno savetovanje i mentorke usluge.

Povezano