sreda, 29. januar 2020.

Kruševac
sreda
Bez padavina.
Bez padavina.
8°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 67%
Brzina vetra: 0 m/s JJI
 

Konferencija za novinare u Gradskom odboru Srpske napredne stranke Kruševac

Konferencija za novinare u Gradskom odboru Srpske napredne stranke Kruševac

Na konferenciji za novinare Gradskog odbora Srpske napredne stranke Kruševac, potpredsednik Predrag Vukićević, osvrćući se na – kako je rečeno – neargumentovane neprestane napade opozicije, podsetio je da je cilj političkog delovanja Srpske napredne stranke, od osnivanja 2008. godine – pomoć široj društvenoj zajednici i poboljšanje kvaliteta života građana. U Kruševcu su građani izabrali svoje predstavnike u liku napredne stranke i dali apsolutnu većinu u gradskom parlamentu, naglasio je Vukićević i najavio da su izbori u martu. 

-Srpska napredna stranka, od osnivanja 2008. godine – ima za cilj pomoć široj društvenoj zajednici i poboljšanje uslova života, a Kruševljani dobro pamte one koji su državu vodili do 2012. godine, i zato su srpskim naprednjacima dali apsolutnu većinu u Gradskom parlamentu – rekao je potpredsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Kruševac Predrag Vukićević.

-O slobodi medija, govore nam oni koji su novinare izbacivali iz Gradske skupštine, rekao je Vukićević

Uz kraći osvrt na brojne zloupotrebe u vršenju vlasti do 2012. godine, o kojima činjenice najbolje govore – Vukićevič je pozvao – kako je rečeno – tzv. opoziciju – da Kruševac ostave pravim Kruševljanima da uživaju u svojim evropskim vrednostima, a snage odmere – na izborima u martu.

Povezano