utorak, 28. januar 2020.

Kruševac
utorak
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
6°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 72%
Brzina vetra: 1 m/s J
 

Predstavljen avgustovski program Kulturnog centra Kruševac

Predstavljen avgustovski program Kulturnog centra Kruševac

Na vrele avgustovske dane Kulturni centar će odgovoriti muzičkim sadržajima, najavila je je zamenik direktora Jelena Veljković.

Letnja scena Kulturno prosvetne zajednice i Dečiji centar u Pionirskom parku,  prostori su gde e se održavati dečji programi, a tokom ovog meseca u planu su Karaoke okršaj i Čusesni svet bajki.

Plesno veče  Plesnog kluba Kruševac je 26. avusta, a u toku su pripreme za Treći festival muzike za decu Rasinskog okruga.

U avgustu će u Kruševcu biti 7 koncertnih dešavanja žanrovski raznovrsnih. Kruševačke grupe prirediće pet, a planirane su i dve internacionane atrakcija. Prva je 12. avgusta od 21 sat kada će džez koncert održati jedan od najboljih evropskih saksofonista Stefano Bedeti i gitarista sa velikim internacionalnom diskografijom Ratko Zjača, najavio je muzički urednik u Kulturnom centru Radivoje Simić. Australijska grupa Lolo lovina nastupiće 17. avgusta.

Dvadestodnevni festival Zvezdano Zdravinje Takmičenje i izložba tratkora Oldtajmera, Nostalgično studentsko okupljanje u Velikoj Lomnici Da se podsetimo, Balkandska folklorijada u Kaoniku, jubilarno 10. Radojkino kolo u Globoderu deo su bogatog avgustovskog programa Kulturnog centra Kruševac.

Povezano