utorak, 28. januar 2020.

Kruševac
utorak
Oblačno.
Oblačno.
11°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 75%
Brzina vetra: 1 m/s JI
 

Tri medalje plivačicama Rasine na Državnom prvenstvu u Kragujevcu

Tri medalje plivačicama Rasine na Državnom prvenstvu u Kragujevcu

Plivački klub Rasina Kruševac proteklog vikenda na Državnom prevenstvu u Kragujevcu osvojio je tri medalje. Anastasija Nikolić na 200 m prsno osvojila je zlatnu medalju, dok je Nina Pavlović Kano osvojila dve na 200 m delfi stilom srebnu i na 400 m mešovito bronzanu medalju.

U izuzetno jakoj konkurenciji, Kruševljani su prezadovoljni postignutim rezultatima. Sezona je i više nego uspešno završena brojnim medaljama na mitinzima i Međunarodnim takmičenjima, naveo je trener Milen Stanković, a nakon kraće pauze, plivači ovog kluba se vraćaju redovnim treninzima.

U izuzetno jakoj konkurenciji, Kruševljani su prezadovoljni postignutim rezultatima. Sezona je i više nego uspešno završena brojnim medaljama na mitinzima i Međunarodnim takmičenjima, naveo je trener Milen Stanković.

Nakon raspusta, biće nastavljeni redovni trenizi, a očekivanja su, navodi trener Stanković, da u kampu reprezentacije učestvuje i Anastasija Nikolić, a da naredna sezona bude još uspešnija za plivače, Plivačkog kluba Rasina.

Povezano