utorak, 7. jul 2020.

Kruševac
utorak
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
20°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 93%
Brzina vetra: 2 m/s J
 

JKP Kruševac od ponedeljka počinje sa organizovanim iznošenjem smeća iz preostalih 35 seoskih mesnih zajednica

JKP Kruševac od ponedeljka počinje sa organizovanim iznošenjem smeća iz preostalih 35 seoskih mesnih zajednica

Javno komunalno preduzeće Kruševac od ponedeljka 12. avgusta počinje sa organizovanim iznošenjem smeća iz preostalih 35 seoskih mesnih zajednica.

Napravljen je raspored iznošenja smeća, a kreće se od Velikih i Malih Kupaca, Šogolja i Štitara. Rasapored u mesinim zajednicima gde je smeće iznošeno i do sada ostaje isti. Naseljna mesta Rlica, Malo i Veliko Krušince, gde nije moguće izaći kamionom za sada nisu obuhvaćena organizovanim iznošenjem smeća, a postoji mogućnost da se iznađe način da Javno komunalno stigne i do njih.

Tendencija Javnog Komunalnog je da do kraja godine svim seoskim mesnim zajednicama pruži uslugu iznošenja smeća kantama, a radnici Komunalnog kretaće se od kapije do kapije. Kad je u pitanju oprema i mehanizacija, izvesno je da će Komunalno uskoro nabaviti mašinu za čišćenje trave iz behaton ploča, a počeće da korsti novo pogrebno vozilo koje je ovo preduzeće nabavilo iz sopstvenih sredstava.

Iako je avgust, u Komunalnom se pripremaju za zimu – putem tendera nabavljen je traktor sa daskom za čišćenje snega i u procesu je nabavke dovoljne količine soli.

Povezano