petak, 21. februar 2020.

Kruševac
petak
Bez padavina.
Bez padavina.
-1°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 71%
Brzina vetra: 1 m/s SZ
 

Ministar Aleksandar Antić nakon sastanka sa rukvodstvom Kruševca danas obišao i Gradsku toplanu

Ministar Aleksandar Antić nakon sastanka sa rukvodstvom Kruševca danas obišao i Gradsku toplanu

U poseti Kruševcu i Gradskoj toplani danas je boravio ministar rudarstva i energetike u Vladi Srbije Aleksandar Antić. Nakon sastanka sa rukovodstvom grada i gradonačelnicom Jasminom Palurović, ministar Antić je obišao je Gradsku  Toplanu gde je u toku remont i obnova kotlova kako bi predstojeća grejna sezona protekla bez problema. 

Gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović izjavila je da Grad Kruševac ima izuzetnu saradnju sa Ministarstvom enegretike, ne samo kada je Toplana u pitanju, već i druge objekti, posebno kada je reč o unapređenju energetske efikasnosti.

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, nakon obilaska radova u Toplani izjavio je da će grejna sezona u Kruševcu početi bez problema, jer je u toku remot i obnova 3 kotla, a  da će  do Nove godine  u rad  biti pušten i četvrti kotao.

Direktor Gradske toplane Dragan Azdejković istakao je da je neophodna sredstva za remont i sve potrebne radove obezbedila Vlada Republike Srbije.

Grad Kruševac ima kvalitetne projekte koji se tiču energetske efikasnosti naglasio je Đorđe Vuković iz Kancelarije za javna ulaganja

Sastancima u Gradskoj upravi i Toplani prisustvovao i je bivši gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić, čija je uloga u posredovanju rešavanja problema Gradske Toplane od izuzetnog značaja.

Povezano