sreda, 15. jul 2020.

Kruševac
sreda
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
15°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 88%
Brzina vetra: 0 m/s J
 

Redovna konferencija Gradskog odbora SNS Kruševac

Redovna konferencija Gradskog odbora SNS Kruševac

Na redovnoj konferencji za medije Gradskog odbora Srpske napredne Stranke u Kruševcu, između ostalog, bilo je reči o investicijama koje su toku, a najavljene su i nove, sa posebnim akcentom na rekonstrukciju kotlova u Gradskoj toplani koju je nedavno obišao ministar energetike Aleksandar Antić .  

-Zalaganjem, pre svega bivšeg gradonačelnika Bratislava Gašića i zahvaljujući podršci predsednika Aleksandra Vučića, Toplana ne samo da će biti spremna za novu grejenu sezonu već će, kako je istakao član Saveta za informisanje kruševačkih naprednjaka Zoran Tomić, rekonstrukcijom kotlova biti mnogo efikasnija i u ekološkom smislu.

-Završena je deonica puta u selu Šavrane, asfaltiranje od Pepeljevca do Male Vrbnice, rekao je Tomić i podsetio da su toklu  infrastrukturni radovi u više gradskih  ulica.

-Aktivisti naše stranke su predano radili u više mesnih zajednica na teritoriji grada sređujući objekte značajne za sugrađane,naveo je Tomoć, istakavši da se realizacija projekata odvija planiranom dinamikom što, kako je rekao, pokazuje i novo uređeni  prostor u Biznis inkubator centru.

Na konferenciji je pozitivno ocenjen Međunarodni festival balona i najavljeno prvenstvo Srbije u atletici 24. i 25. avgusta na Mičetovom stadionu u Kruševcu.

Povezano