petak, 21. februar 2020.

Kruševac
petak
Bez padavina.
Bez padavina.
-1°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 71%
Brzina vetra: 1 m/s SZ
 

Ovog vikenda u Kruševcu Državno prvenstvo u atletici za seniore i seniorke

Ovog vikenda u Kruševcu Državno prvenstvo u atletici za seniore i seniorke

Kruševac će ovog vikenda, treću godinu zaredom biti domaćin Državnog prvenstva u atletici, za seniore i seniorke. U 20 disciplina, na pomenutom takmičenju, pojaviće se veliki broj poznatih imena srpske atletike, najavljeno je na konferenciji za medije u Gradskoj upravi Kruševac.

-Ponovo smo u Kruševcu, a s obzirom da sam se prošle godine našao među pobednicima, drago mi je da sam tu i spremno dočekujem ovo takmičenje, istakao je na konferenciji za novinare naš proslavljeni atletičar ( bacač kugle) Asmir Kolašinac.

-Imamo iskustvo, jer se takmičenje u našem gradu održava treću godinu zaredom, samim tim potrudili smo se da ovoga puta uvedemo neke novine od kojih izdvajam nastup takmičara u vešernjim satima pod reflektorima, što će učiniti da i njima i posetiocima bude prijatnije donoseći potpuno novu atmosferu. Poznata imena srpske atletike pojaviće se na atletskom kruševačkom stadionu, najavio je direktor takmičenja Goran Begović.

A da grad Kruševac spremno dočekuje ovaj sportski događaj, potvrdila je gradonačelnica Jasmina Palurović

Inače, ovo Državno prvenstvo koje se u subotu i nedelju održava u Kruševcu predstavlja izborno takmičenje za sastav reprezentacije za Balkansko prvenstvo, koje će se odigrati nedelju dana kasnije.

Organizatori su  Atletski klub Kruševac i Atletski savez Srbije, a pokrovitelj grad Kruševac.

Povezano