petak, 29. maj 2020.

Kruševac
petak
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
10°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 100%
Brzina vetra: 0 m/s JJI
 

Gradski odbor SNS Kruševac: Građanima pokazujemo da vlast znači rad u interesu naroda

Gradski odbor SNS Kruševac: Građanima pokazujemo da vlast znači rad u interesu naroda

Srpska napredna stranka i dok je bila i u opoziciji, radila je časno i u interesu građana, čime je zadobila njihovo poverenje i pobedila na izborima. Vlast nas nije promenila, naprotiv, stranka se i dalje zalaže za svoje građane, za rešavanje problema, tako da je grad koji je bio na rubu propasti, danas grad investicija, grad infrastrukture, grad budućnosti, istakao je na početku obraćanja potpredsednik gradskog odbora kruševačkih naprednjaka Predrag Vukićević, na redovnoj konferenciji za novinare.

– Urađeni su kilometri i kilometri asfalta, kružni tokovi, prilazi gradu, ni jednog trenutka se nije zaboravilo i na seosko područje, kako kroz infrastrukturu, tako i kroz kanalizacionu i vodovodnu mrežu, ali i pogodnosti za poljoprivredu. Pokazali smo građanima Srbije da vlast znači rad u interesu naroda, a ne u interesu sopstvenog džepa – rekao je Vukićević.

Ravnomernim investiranjem, kako u gradsku, tako i seosku sredinu, naprednjaci građanima pokazuju da vlast znači rad u intersu naroda, a ne u interesu sopstvenog džepa, nastavio je Vukićević, dodajući da opoziciji danas smeta izborni zakon, koji su oni sami doneli, a po kojem je 2012. godine SNS pobedio na izboriuma u fer i korektnoj borbi, odnosno, da opoziciji smeta sve, jer ih narod neće.

Vukićević je ukazao i na pokušaje opozicije omalovažavanja našeg sugrađanina Bratislava Gašića, a koji nikada ne zaboravlja svoj grad i uvek je tu da pomogne i sasluša svoje sugrađane, kao i da sagleda potrebe za napredak Kruševca.

Povezano