subota, 25. januar 2020.

Kruševac
subota
Bez padavina.
Bez padavina.
-3°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 69%
Brzina vetra: 0 m/s JJI
 

Renoviranje ambulante u Velikom Šiljegovcu

Renoviranje ambulante u Velikom Šiljegovcu

Rekonstrukcija krovne konstrukcije zamena stolarije, sredjivanje enterijera i eksterijera u ambulanti Doma zdravlja u Velikom Šiljegovcu, zajednička je akcija, lokalne samouprave, meštana i Doma zdravlja.

Meštani su se uključili i svojim radom doprinose da se radovi na renoviranju u što kraćem roku završe. Sredstvima Doma zdravlja sredjena je krovna konstrukcija, a unutrašnjost i spoljašnost je sledeća faza rekonstrukcije.

U novu krovnu konstrukciju Dom zdravlja uložio je 1,8 miliona dinara. Meštani su obezbedili i deo sredstava za zamenu stolarije. Dom zdravlja će obezbediti i dodatnu novu medicinsku oporemu koja će omogućiti bolje uslove za  4.000 pacijenata koliko se leči u ovoj ambulanti.

Pored renoviranja ambulante u Velikom Šiljegovcu, u planu je sredjivanje zgrade ambulante u Balšićevoj koja je izgradjena 1960. godine.

To će se raditi od sredstava lokalne samuprave po planu i projektu poboljšanja eneregetske efikasnosti. Takodje, planirano je da  se sredstvima za redovno održavanje uredi zgrada Školskog i dečijeg dispanzera.

Povezano