subota, 29. februar 2020.

Kruševac
subota
Bez padavina.
Bez padavina.
3°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 76%
Brzina vetra: 4 m/s SZ
 

U petak sednica Skupštine grada Kruševca, najvažnija tačka Izveštaj  o izvršenju Odluke o budžetu za period januar – jun

U petak sednica Skupštine grada Kruševca, najvažnija tačka Izveštaj  o izvršenju Odluke o budžetu za period januar – jun

U petak, 20. septembra, biće održana 23. sednica Skupštine grada Kruševca sa preko 70 tačaka dnevnog reda, rekao je predsednik gradske Skupštine Živojin Miloradović.

Prva i najvažnija tačka je Izveštaj  o izvršenju Odluke o budžetu grada Kruševca za period januar – jun 2019. godine. Ukupan budžet za ovu godinu je 3 milijarde i 600 miliona dinara, podsetio je Miloradović i naveo da su prihodi budžeta u  prvih šest meseci iznosili milijardu i 890 miliona dinara, a sredstva su opredeljena za realizaciju komunalnih i infrastrukturnih radova na teritoriji grada.

Između ostalog na sednici će biti razmatran i Predlog odluke o usvajanju teksta Nacrta Ugovora o javno- privatnom partnerstvu bez elemenata koncesije za vršenje usluga rekonstrukcije i modernizacije sistema javnog osvetljenja primenom mera uštede sa Led tehnologijom na teritoriji grada Kruševca.

Prema rečima Miloradovića, krajem godine, biće postavljeno šest ipo hiljada novih led sijalica u gradu čime će Kruševac biti jedan od prvih gradova u Srbiji koji je kompletno pokriven led rasvetom.

Sednicu Skupštine grada koja počinje u 10 sati, direktno će prenositi Televizija Kruševac.

Povezano