četvrtak, 2. april 2020.

Kruševac
četvrtak
Oblačno.
Oblačno.
-1°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 95%
Brzina vetra: 1 m/s J
 

Konferencija za novinare Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Ćićevcu

Konferencija za novinare Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Ćićevcu

U prostorijama Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Ćićevcu održana je konferencija za novinare, sa osvrtom na prethodnu sednicu Skupštine opštine, pre svega na tačku koja se odnosi na rebalans budžeta.

Odbornik SNS-a  Miloš Radosavljević istakao je da su sredstva izdvojena iz budžeta za poljoprivredu veoma mala, obzirom da se ljudi u ovoj komuni pretežno bave ovom delatnošću, takođe je nedovoljno sredstava za socijalna davanja, dok za turizam sredstva uopšte nisu planirana.

Prisutima se obratila i predsednica Opštinskog odbora SNS-a u Ćićevcu  Mirjana Krkić, koja je istakla da je nopotrebno ponovno zaduživanje opštine i podizanje kredita u iznosu od 25 miliona, jer će sredstva koja su neophodna za asfaltiranje i rekonstrukciju ulica, kao i za sekundarnu vodovodnu mrežu u Ćićevcu  biti usmerena iz državnog budžeta.

Ćićevac treba da postane mesto investicionih ulaganja, novih radnih mesta , a prirodni resusri omogućavaju da se iskoriste potencijali u Grad Stalaću i duž Mojsinjskih obronaka, rečeno je na konferenciji naprednjaka u Ćićevcu.

 

 

Povezano