četvrtak, 25. februar 2021.

Kruševac
četvrtak
Bez padavina.
Bez padavina.
17°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 48%
Brzina vetra: 0 m/s SSZ
 

Fondacija princeze Karađorđević donirala deset električnih kreveta Službi hirurgije u Kruševcu

Fondacija princeze Karađorđević donirala deset električnih kreveta Službi hirurgije u Kruševcu

Fondacija Njenog Kraljevskog Visočanstva Princeze Katarine Karđorđević, donirala je 10 električnih kreveta, vrednosti 30 hiljada evra, jedinici intenzivnog lečenja za Službu hirurgije. Prinčevski par Karađorđević obišao je i Dom zdravlja Kruševac gde su  sa ministrom zdravlja Zlatiboram Lončarom razgovarali o budućim potrebama i donacijama zdravstvenim ustanovama u Kruševcu. 

Dobro je da radimo zajedno za našu zemlju i narod, istakao je Negovo Kraljevsko Visočanstvo prestolonaslednik Aleksandar drugi Karađorđević, dok je zahvaljujući se na saradnji ministru Lončaru, Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina Karđorđević, istakla  da je  Fondacija spremna za nove donacije. Saradnja sa Fondacije Njenog Kraljevskog visočanstva datira od ranije, navela je direktorka Opšte bolnice Kruševac,  primarijus dr Vesna Stević Gajić.

Porodica Karđorđvić ima dugi tradiciju himanitarnog rada, kako je najavljeno nastaviće da pomaže svima kojima je pomoć potrebna. Prinčevski par obišao je u popodnevnim satima i prostorije Udruženja Kraljevina Srbija u Čupićevoj ulici u Kruševcu.

 

 

 

 

Povezano