subota, 25. januar 2020.

Kruševac
subota
Bez padavina.
Bez padavina.
-3°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 69%
Brzina vetra: 0 m/s JJI
 

Zbog radova na ojačanju kolovoza na državnom putu Pojate – Makrešane do 1. novembra obustavljen saobraćaj na deonici Makrešane – Ćićevac

Zbog radova na ojačanju kolovoza na državnom putu Pojate – Makrešane do 1. novembra obustavljen saobraćaj na deonici Makrešane – Ćićevac

Zbog radova na ojačanju kolovoza na državnom putu Pojate – Makrešane do 1. novembra je obustavljen saobraćaj na deonici Makrešane – Ćićevac. Putnički i teretni saobraćaj odvija se alternativnim putnim pravcima, a zbog radova na kolovozu izmenjen je i red vožnje kruševačkog Jugoprevoza. 

Na državnom putu od Pojata do Makrešana postavlja se termo stabilna mreža koja se koristi na putevima koji su opterećeni teškim saobraćajem. Zbog ovih radova put od Makrešana do Ćićevca zatvoren je saobraćaj do 1. novembra. Kolovoz će biti ojačan u dužini od 10 kilometara na teritoriji Grada Kruševca i Opštine Ćićevac. Radovi će se obavljati u tri deonice. Putnički i teretni saobraćaj odvija se alternativnim putnim pravcima, a zbog radova na kolovozu izmenjen je i red vožnje kruševačkog Jugoprevoza. Šef međugradskog saobraćaja u ovom preduzeću Aleksandar Stanić kaže da neće menjati cenu prevoza.

Alternativni putevi su deonice Ćićevac – Varvarin, Varvarin – Jasika, Kruševac – Deligrad i Deligrad – Ražanj. Pravac kretanja za teretna vozila za vreme izvođenja radova iz pravca Pojata je preko Ćićevca-Varvarina i Jasike, a iz pravca Kruševca za Pojate preko Đunisa-Deligrada i Ražnja. Izvođač radova je Javno preduzeće Putevi Srbije, a vrednost ove investicije je oko 155 miliona dinara. Planirano je da radovi na ojačanju kolovoza na državnom putu Pojate-Makrešane budu završeni do kraja decembra.

 

 

Povezano