petak, 19. jul 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Osnovnom sudu u Kruševcu priznanja za ažurnost, efikasnost u radu i inovativnost

Osnovnom sudu u Kruševcu priznanja za ažurnost, efikasnost u radu i inovativnost

U Vrnjačkoj Banji večeras će, na Godišnjem savetovanju sudija Republike Srbije, biti uručene nagrade i priznanja koja Vrhovni kasacioni sud dodeljuje sudovima za postignute rezultate i napredak u tekućoj godini u odnosu na prethodnu. Nagrade se dodeljuju u kategorijama povećanja broja rešenih starih predmeta u sudu u odnosu na prethodnu godinu i povećanja broja ukupno rešenih predmeta u sudu u odnosu na isti period prethodne godine, u cilju podsticaja sudova da budu efikasniji, inovativniniji i kreativniji.

U kategoriji povećanja broja rešenih starih predmeta u sudu u odnosu na isti period prethodne godine dobitnik druge nagrade je Osnovni sud u Kruševcu, kome je pripalo i priznanje za doprinos unapređenju efikasnosti i kvalitetu sudskog sistema za rezultate u obe kategorije, kao i priznanje za inovacije koje su doprinele poboljšanju rada suda i to za praćenje rada i aktivnosti sudskih izvršitelja. Iz spiska dobitnika se zaključuje da je Osnovni sud u Kruševcu u prethodnih godinu dana ostvario najbolje rezultate u rangu svih osnovih sudova u Srbiji.

Cilj dodele nagrada i priznanja sudovima jeste podsticaj za sve sudove da budu efikasniji, inovativniniji i kreativniji.

U ime Osnovnog suda u Kruševcu, priznanja će primiti predsednik Slobodan Ivanović.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Povezano