petak, 1. decembar 2023.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Osnovnom sudu u Kruševcu priznanja za ažurnost, efikasnost u radu i inovativnost

Osnovnom sudu u Kruševcu priznanja za ažurnost, efikasnost u radu i inovativnost

U Vrnjačkoj Banji večeras će, na Godišnjem savetovanju sudija Republike Srbije, biti uručene nagrade i priznanja koja Vrhovni kasacioni sud dodeljuje sudovima za postignute rezultate i napredak u tekućoj godini u odnosu na prethodnu. Nagrade se dodeljuju u kategorijama povećanja broja rešenih starih predmeta u sudu u odnosu na prethodnu godinu i povećanja broja ukupno rešenih predmeta u sudu u odnosu na isti period prethodne godine, u cilju podsticaja sudova da budu efikasniji, inovativniniji i kreativniji.

U kategoriji povećanja broja rešenih starih predmeta u sudu u odnosu na isti period prethodne godine dobitnik druge nagrade je Osnovni sud u Kruševcu, kome je pripalo i priznanje za doprinos unapređenju efikasnosti i kvalitetu sudskog sistema za rezultate u obe kategorije, kao i priznanje za inovacije koje su doprinele poboljšanju rada suda i to za praćenje rada i aktivnosti sudskih izvršitelja. Iz spiska dobitnika se zaključuje da je Osnovni sud u Kruševcu u prethodnih godinu dana ostvario najbolje rezultate u rangu svih osnovih sudova u Srbiji.

Cilj dodele nagrada i priznanja sudovima jeste podsticaj za sve sudove da budu efikasniji, inovativniniji i kreativniji.

U ime Osnovnog suda u Kruševcu, priznanja će primiti predsednik Slobodan Ivanović.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.